Поликлиниката Промедика Медикал Центар е приватен здравствен центар кој нуди широк спектар на специјалистички услуги, дијагноза, третман и рехабилитација.

Стручниот медицински кадар од различни медицински области со примена на  најсовремената медицинска опрема се во можност брзо и адекватно да постават дијагноза и да препорачаат соодветна терапија.

За плаќања со ИутеКредит Mastrercard картичката, добивате 15% попуст на прегледите во една од следниве ординации:

  • Орална хирургија
  • Интерна медицина
  • Офталмологија
  • ОРЛ
  • Физикална медицина и рехабилитација
  • Неврологија


yл. Св. Кирил и Методиј бр. 50 – Скопје

тел: +389 2 3248 454

http://www.promedika.com.mk/mk-MK/Medical