ProMobile Style е специјалицирана продавница која нуди широк асортиман на производи како што се мобилни телефони, аксесоари, прочистувачи за воздух, смарт уреди, звучници и многу други производи. Брз сервис, репарација на скршено стакло, промена на екран, промена на аудио чипови и други производи кои комплетно ги задоволуваат сите барања на клиентите.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Гевгелија

ул. Маршал Тито бр. 105-3

тел: +389 70 392 321

Струмица

бул. Гоце Делчев

тел: +389 78 585 405

https://www.facebook.com/promobilestyle/