Реплек маркет Хубо има се што е потребно за домот. Во специјализираната продавница клиентите можат да најдат апарати за домаќинство, алат, осветлување, градинарски производи и многу други производи.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Скупи б.б.

тел: +389 3 3096 107

https://www.facebook.com/pages/Hubo-Replek-Market/129614707197772