Runners е бренд кој нуди комплетен асортиман на спортска опрема вклучувајќи реквизити и додатна опрема за сите спортови, како и облека и обувки. Runners е спортски бренд кој овозможува со пристапни цени да добиете најквалитетни производи. Во продавниците на Runners можете да одберете патики, дресови, тренерки, топки за сите спортови, одела за скијање, ранци, торбици, кик-бокс опрема, тегови и се друго од спортска опрема и облека. 


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Продажните салони се на следниот ЛИНК

  • Скопје (ГТЦ) – тел: +389 2 609 2721
  • Куманово – тел: +389 31 415 030
  • Прилеп – тел: +389 48 410 072
  • Струмица – тел: +389 34 353 473
  • Тетово: +389 44 340 426
  • Штип: +389 32 605 420
https://runners.mk/