Сетек – Сè од Техника е лидер во областа на ИТ, Аудио видео и белата техника на македонскиот пазар. Сетек – Сè од Техника е формиран во 1993 година и во тоа време главна дејност била само дистрибуција во ИТ сегментот. Сетек Сè од Техника ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија која ја сочинуваат повеќе од 500 активни партнерски фирми – соработници и кооператори. Истовремено Сетек – Сè од Техника има и свој малопродажен ланец кој континуирано се развива. Седиште на Сетек е во општина Кисела Вода, на улица 1523 бр.1 (поранешен Хемтекс) 1000 Скопје – Македонија, тука е сместена и целокупната администрација, големопродажбата и магацините.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Продажните салони се на следниот ЛИНК

тел. +389 2 3080 877

http://www.setec.mk/