Сигал е компанија која е присутна веке 20 години на македонскиот пазар. Со продажбата на авто-делови, продажба на нови гуми, продажба на мопеди и велосипеди и делови за истите, набрзо стана овластена продавница за STIHL и VIKING за Струмица. Ова се дел од прозиводите и услугите кои ги нудат:

  • Авто делови
  • Продажба на гуми
  • Продажба и делови за мопеди и велосипеди
  • Продажба на тракторски гуми
  • Овластена продавница за STIHL и VIKING


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Климент Охридски бр. 286 – Струмица (транзитен пат)

тел: +389 34 329 552

http://sigal.mk/