Smart Tech е специјалицирана продавница за мобилни телефони, таблети, компјутерски делови, кабли и адаптери, принтери и скенери, телевизори, камери и многу други производи.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Маршал Тито бр. 46 – Тетово

тел: +389 72 720 721

https://smart-tech.mk/