Тања 2000 е компанија за трговија на мало со електрични апарати и уреди за домаќинство која работи од 2003 година. Во ново-отворениот салон на површина од околу 200 м2 располага со секаков вид на електрични апарати и уреди за дом од врвни светски и домашни брендови. Со 15 годишното искуство Тања 2000 успеаа да ги филтрираат за корисниците најдобрите прозводители и производи што ги нуди пазарот и континуирано работат на подобрување на услугите и производите што ги нудат.

Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Димитар Влахов бр. 29 – Велес

+389 77 791 795

https://www.facebook.com/pages/category/Retail-Company/Tanja-2000-355198518373980/