Технокооп мебел е компанија која на македонскиот пазар постои веќе од 1989 година, односно повеќе од 20 години и која за овој период успешно се етаблира во доменот на дизајнирање, производство и опремување на ентериери со мебел по мерка и за сечиј вкус.

Почитувајќи ги желбите и барањата на нашите клиенти, во производството користат само висококвалитетни и проверени материјали за производство на мебел набавени од реномирани светски производители, што претставува и основа за добивање на ИСО сертификатот. Воедно, тимот на архитекти е секогаш подготвен да излезе во пресрет на клиентите и мебелот кој им е потребен да го прилагоди по потреба, мерка и вкус, сето тоа запечатено со уникатен дизајн и неприкосновен квалитет.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Скопје

ул. Првомајска бр. 95a, локал 20

тел: +389 2 3165 518/ +389 70 365 655

Куманово

ул. Доне Божинов бб

тел: +389 31 43 33 23/ +389 31 43 33 23

http://www.tehnokoop.com.mk/