Основана во 1993 г., на тогаш младиот и сеуште неразвиен пазарен простор во Македонија, Транзит е инспирирана од намерата да ги следи луѓето и компаниите во нивното движење – транзитирање, како неизбежен и секојдневен дел од животот, а со намера да обезбеди материјали кои ги опремуваат возилата со кои се случуваат тие патувања.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Перо Наков бр.1 – Скопје

тел: +389 2 3171 507/ +389 2 3117 070

https://tranzit.mk/