Trotineti.mk е продавница за електрични тротинети, електрични возила и дополнителна опрема со најширок асортиман на производи во Македонија која ви овозможува едноставно купување на производи директно од вашиот дом, работно место или мобилен телефон со што заштедувате време и пари.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно кај нашиот партнер!

ул. Јордан Мијалков бр. 3 – Скопје

тел: +389 70 306 729/ +389 2 3111 131

https://trotineti.mk/