ТТГ е компанија со повеќе од 20 години искуство во сферата на пневматиците. Нивниот тим се состои од врвни професионалци, спремни да се соочат со секаков предизвик поврзан со вашиот пневматик. Визијата на ТТГ е да осигура дека секое возило ќе ја има сигурноста што ја обезбедува квалитетниот пневматик и професионалната монтажа.

Компанијата е основана во 1999 година и има долгогодишна традиција, како и апсолутна доминација на пазарот на пневматиците во источниот регион. Причината поради која клиентите продолжуваат да се враќаат во ТТГ е огромниот асортиман на гуми од најпознатите светски брендови, воедно по најконкурентни цени на пазарот, а услугите поврзани со одржувањето и монтажата на пневматиците се дел од вулканизерскиот сервис, опремен со најсовремена и најквалитетна опрема од програмата на Beissbarth Германија. Услугите се вршат од врвни професионалци со долгогодишно искуство по неверојатно ниски цени.

Logo TTG


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Велко Влаховиќ б.б. – Штип

тел: +389 32 394 063/ +389 71 264 321

http://ttg.com.mk/