Vala Lux е продавница за плочки, санитарија, ламинат, мебел за бањи, паравани, туш кабини и колено стакло за вашите бањи и кујни.

 

Контакт информации:

Локација: Неготино
Тел. +38976298558

Ел. пошта: valaluxceramica@yahoo.com

https://www.facebook.com/VALA-LUX-427330994790870/