Туристичката агенција We Travel е основана со цел на своите клиенти да им ги понуди сите туристички услуги на едно место.

Долгогодишното работење и организирање на патувања, остварените многубројни проекти во светот на туризмот, патувањата и прекрасните доживувања ги доведоа до остварување на еден голем сон. Остварување на сонот на сите љубители на патувањето и авантуристи, со понуда на прекрасни неодоливи дестинации и доживувања и најважно од се најдобрата услуга и најголемото внимание кои патниците го заслужуваат.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во туристичката агенција!

Штип
ул. Кирил и Методи бр. 26
тел: +389 32 618 999/ +389 78 419 995

Струмица
ул. Јосиф Јосифовски бр. 1
тел: +389 34 609 990/ +389 77 507 556

http://we.com.mk/