Услугите на ИутеКредит ќе бидат достапни и за време на празниците со следното работно време:

🗓️ Вторник 31.12.2019 сите експозитури ќе работат од 08 до 16 часот. Исплата на кредити на картичка ќе се врши исто така од 08 до 16 часот.

🗓️ Од 16 часот на 31.12.2019 до 8 часот на 02.01.2019 контакт центарот ќе биде достапен за блокирање или одблокирање на Мастеркард картичката.

🗓️ На 06.01.2020 ќе биде дежурна експозитурата во Тетово со работно време од 08 до 20 часот како и поддршка за клиенти 24 часа.

🗓️ На 07.01.2020 исто така ќе биде дежурна експозитурата во Тетово со работно време од 08 до 16 часот како и поддршка за клиенти 24 часа.