13 333 Работно време: 24/7 Viber

Aвтомобилски кредит

Кредит до

300 000 денари

Отплата до

60 месеци

Одобрување само

за неколку минути

Погледнете ја листата на автоплацеви

Фиксна каматна стапка 3%

APR: 37.03%*

*Пресметката е направена на износ од 300 000 ден. на 60 месеци

Посетете ги нашите

експозитури

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација.
За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти. Пример: корисник на автомобилски кредит од 300 000 денари со рок на отплата 60 месеци има фиксна каматна стапка од 3%, провизија 153 000 денари и административна такса 174 000 денари, односно СВТ е 37.03%, месечната рата е 11.040 денари. Калкулацијата е приближна и може да варира во зависност од дадените услови за Вас и Вашиот кредитен рејтинг.


АПЛИЦИРАЈ ДЕНЕС, ВОЗИ ДЕНЕС!

Може да аплицирате за инстант автомобилски кредит, доколку имате:

+21 година

Потврден прилив на постојани приходи

Постојано живеалиште во Македонија

Активна банкарска сметка и број на мобилен телефон

Возила и опрема

Возила и опрема

Возила и опрема

Возила и опрема

Аплицирај веднаш!

Износ на кредит

МКД

Период на кредит

месец(и)

Износ на месечна рата од --

Провизија --

Административна такса --

Каматa --

Вкупен износ на кредит --

СВТ% --

Лични податоци

Име*

Презиме*

Единствен матичен број*

Датум на раѓање*

Твој број на мобилен телефон*

Електронска пошта*