13 333 Работно време: 24/7 24/7 Viber

Брз кеш кредит

Земи кеш кредит без скриени трошоци до 250 000 денари на 48 рати! Аплицирај преку мобилната апликација MyIute, онлајн или со повик на контакт тел. 13 333!

Кредит до 60 000 за нови клиенти

и 250 000 денари за постоечки

Отплата до 24 месеци за нови клиенти

и 48 месеци за постоечки

Одобрување само

за неколку минути

24/7

Каматна стапка: од 3% – 10%

Посетете ги нашите

експозитури

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација.
За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти.

БРЗ ПОТРOШУВАЧКИ КРЕДИТ САМО СО ЛИЧНА КАРТА!

Може да аплицирате за брз кеш кредит, доколку имате:

+18 години

Потврден прилив на постојани приходи

Постојано живеалиште во Македонија

Активна банкарска сметка и број на мобилен телефон

Аплицирај веднаш!

Избери износ -- MKD

МКД

Избери рок на отплата -- месец(и)

месец(и)

Каматна стапка % -- %

Провизија % -- %

Месечна рата -- MKD

СВТ% -- %

Пресметката е приближна и само за демонстративни цели. Вистинската понуда може да се разликува од условите прикажани на овој калкулатор. Прикажи амортизационен план

Лични податоци

Единствен матичен број (ЕМБГ)

Име

Презиме

Твој број на мобилен телефон

Електронска пошта* Репрезентативен примерок: За износ на кредит од 30.000 ден. и траење на кредитот од 20 месеци со фиксна год. каматна стапка од 10%, месечната рата изнесува 2.297 мкд. Вкупен износ на камата изнесува 2.698 ден., надоместок за одобрување на кредит 11.122 ден. , вкупно админ. надоместок 2 .100ден, СВТ 68,50%. Вкупен износ за враќање на кредитот 45.920 ден.

ФД ИутеКредит Македонија ДООЕЛ е финансиско друштво кое работи врз основа на Решение издадено од Министерството за финансии на Република Македонија бр.13-4845/5 од 24.07.2017 година и е регистриран администратор на лични податоци од Дирекцијата за заштита на лични податоци. Иуте Кредит Македонија ДООЕЛ Скопје е со регистрирано седиште на ул.1732 бр.4, Ламела А/ДП бр.1, 1000 Скопје, Република Северна Македонија, со ЕМБС 7221290 и ЕДБ 4080017567436, email: info@iutecredit.mk, тел: +3892 3149 999 или контакт центар 13 333.