13 333 Работно време: 24/7 Viber

Брз кеш кредит

Кредит до 60 000 за нови клиенти

и 200 000 денари за постоечки

Отплата до 24 месеци за нови клиенти

и 48 месеци за постоечки

Одобрување само

за неколку минути

24/7

Каматна стапка: од 4%

APR (СВТ): од 40%

Посетете ги нашите

експозитури

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација.
За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти. Пример: нов корисник за кредит од 30 000 денари со рок на отплата 12 месеци има фиксна каматна стапка од 9.5%, провизија 8 031 денар, односно СВТ е 46.24%, месечната рата е 3 170 денари, а вкупниот износ кој треба да го вратите е 38 031 денар. Калкулацијата е приближна и може да варира во зависност од дадените услови за Вас и Вашиот кредитен рејтинг.

БРЗ ПОТРOШУВАЧКИ КРЕДИТ САМО СО ЛИЧНА КАРТА!

Може да аплицирате за брз кеш кредит, доколку имате:

+18 години

Потврден прилив на постојани приходи

Постојано живеалиште во Македонија

Активна банкарска сметка и број на мобилен телефон

Аплицирај веднаш!

Износ на кредит

МКД

Период на кредит

месец(и)

Износ на месечна рата од --

Провизија --

Административна такса --

Каматa --

Вкупен износ на кредит --

СВТ% --

Лични податоци

Име*

Презиме*

Единствен матичен број*

Датум на раѓање*

Твој број на мобилен телефон*

Електронска пошта*