13 333 Работно време: 24/7 Viber

Кредит за вработени во здравство и образование

Одлична понуда за сите вработени во здравство и образование! Аплицирај за кредит до 90 000 денари и рок на отплата до 30 месеци со најповолни услови и минимум документација. Преземи ја мобилната апликација MyIute и добиј дополнителни -20% попуст на провизии!

Како вработени во здравствениот и образовниот сектор, благодарни сме Ви за сé што правите за нас. Токму затоа, креиравме специјален производ за кредитирање со кој Вие добивате поголеми суми за кредитирање, со минимум документација и многу поволности при користење на Вашиот кредит во IuteCredit.

КЕШ КРЕДИТ ДО 90 000 ДЕНАРИ

 • Кредит до 90 000 денари на 30 месеци
 • -20% попуст на трошоци за кредит преку мобилната апликација MyIute
 • Без заверки, административни забрани, жиранти и гарантори
 • Брза и лесна апликација, одобрување за 10 минути и исплата на средствата за 15 минути
 • IuteCredit Mastercard картичка за средства достапни 24/7

Ако си нов корисник:

 1. Преземи ја MyIute Macedonia од Google Play или App Store
 2. Аплицирај за кредит со пополнување на твоите лични податоци и почекај известување од нас за успешно одобрување
 3. Потпиши го договорот за кредит од твојот мобилен телефон

Ако си постоечки корисник:

 1. Преземи ја MyIute Macedonia од Google Play или App Store
 2. Внеси го твојот ЕМБГ и почекај да добиеш SMS со код за верификација
 3. Уживај во бројните поволности кои ги нуди MyIute апликацијата

Аплицирај веднаш!

Износ на кредит

МКД

Период на кредит

месец(и)

Износ на месечна рата од --

Провизија --

Административна такса --

Каматa --

Вкупен износ на кредит --

СВТ% --

Лични податоци

Име*

Презиме*

Единствен матичен број*

Датум на раѓање*

Твој број на мобилен телефон*

Електронска пошта*