13 333 Работно време: 24/7 Viber

Mastercard

Промотивна Mastercard акција: Од 10.03 до 10.04 секој што ќе направи 5 трансакции во износ од најмалку 1000 денари во текот на една недела, на интернет или во продажно место, ќе добие подарок од ИутеКредит.

Пари достапни

веднаш 24/7

Едноставно

аплицирање

Бесконтактно

плаќање

Купување на

интернет

Повлекување пари

од банкомат

Користење во

странство

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација.
За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти. Пример: нов корисник за кредит од 40 000 денари со рок на отплата 12 месеци има фиксна каматна стапка од 1%, СВТ е 47.39%, месечната рата е 4.250 денари, а вкупниот износ кој треба да го вратите е 50 994 денари. Калкулацијата е приближна и може да варира во зависност од дадените услови за Вас и Вашиот кредитен рејтинг.

ПАРИ ДОСТАПНИ ВЕДНАШ! – 24/7

Исплата на средства директно на картичка

Бесконтактно плаќање

Онлајн купување

Повлекување пари од сите банкомати

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Аплицирај веднаш!

Износ на кредит

МКД

Период на кредит

месец(и)

Износ на месечна рата од --

Провизија --

Административна такса --

Каматa --

Вкупен износ на кредит --

СВТ% --

Лични податоци

Име*

Презиме*

Единствен матичен број*

Датум на раѓање*

Твој број на мобилен телефон*

Електронска пошта*