13 333 Работно време: 24/7 Viber

MyIute

Како наши редовни клиенти, со симнување на апликацијата MyIute Macedonia добивате многу поволности и олеснувања при користењето на Вашиот кредит.

Одобрен кредит до
10 000 денари

Кредит до 10 000 денари Ви е пред-одобрен за сите непредвидени трошоци

Плаќање на ратите преку апликацијата

Увид во состојбата на Вашиот кредит и плаќање на ратите 24/7

Едноставна апликација за кредит до 150 000 ден. на 36 рати

Лесна и брза апликација за нов кеш кредит со само неколку кликови

Како да ја инсталирате апликацијатa MyIute Macedonia?

  1. Пребарајте ги Google Play Store за Андроид верзија и App Store за iOS верзија.
  2. Симнете ја MyIute Macedonia
  3. Логирајте се
  4. Внесете го кодот за верификација
  5. Ќе добиете конфирмација преку СМС порака.

Google Play и Google Play логото се заштитени марки на Google LLC.

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација.
За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти. Пример: нов корисник за кредит од 40 000 денари со рок на отплата 12 месеци има фиксна каматна стапка од 1%, СВТ е 47.39%, месечната рата е 4.250 денари, а вкупниот износ кој треба да го вратите е 50 994 денари. Калкулацијата е приближна и може да варира во зависност од дадените услови за Вас и Вашиот кредитен рејтинг.