13 333 Работно време: 24/7

Наменски кредит

Наменскиот кредит од ИутеКредит ти овозможува да купуваш производи и услуги во износ до 120 000 денари на рати до 24 месеци директно кај трговските партнери на ИутеКредит. Побарај плаќање на рати преку ИутеКредит и купи го производот или услугата само со лична карта, а подоцна отплаќај на рати по твој избор. Погледни ја комплетната листа на трговски партнери на ИутеКредит тука.

Аплицирај веднаш!

Износ на кредит

МКД

Период на кредит

месец(и)

Износ на месечна рата од --

*Износот на месечна рата е пресметан согласно избраниот износ на кредит и периодот на отплата. За повеќе детали во врска со кредитот пополнете ја апликацијата за кредит и очекувајте да ве контактираат нашите кредитни референти.