13 333 Работно време: 24/7 Viber

Кредит за рефинансирање

Затворете ги вашите долгови со IuteCredit

Сега е поедноставно! IuteCredit Ви нуди можност за затворање на вашите активни кредити во други финансиски друштва со кредит до 90 000 на 30 месеци.


Зошто да аплицирате кај нас?

 • Одобруваме повисоки суми.
 • Поголем број на месеци за отплата на кредитот.
 • Пониски трошоци за кредит.
 • Пониска месечна рата.
 • Отпис на дел од трошоците доколку кредитот се врати пред време.
 • Брза апликација, уште побрзо одобрување.
 • Апликација само со лична карта.
 • Добивате Mastercard картичка.
 • Без скриени трошоци.
 • Услуга 24/7

Кој може да аплицира?

 • Секој што има активен кредит во друга финансиска институција.
 • Вработен, пензионер или хонорарец.

Средствата се исплаќаат онаму кадешто Ви се најпотребни – на вашата трансакциска сметка, на IuteCredit Mastercard картичка или пак директно во друга финансиска институција.

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација.
За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти. Пример: нов корисник за кредит од 30 000 денари со рок на отплата 12 месеци има фиксна каматна стапка од 9.5%, провизија 8 031 денар, односно СВТ е 46.24%, месечната рата е 3 170 денари, а вкупниот износ кој треба да го вратите е 38 031 денар. Калкулацијата е приближна и може да варира во зависност од дадените услови за Вас и Вашиот кредитен рејтинг.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е MyIute-Gif.gif

Аплицирај веднаш!

Износ на кредит

МКД

Период на кредит

месец(и)

Износ на месечна рата од --

Провизија --

Административна такса --

Каматa --

Вкупен износ на кредит --

СВТ% --

Лични податоци

Име*

Презиме*

Единствен матичен број*

Датум на раѓање*

Твој број на мобилен телефон*

Електронска пошта*