13 333 Работно време: 24/7

НОВО! Поголема рочност и намалена СВТ% стапка

Од 19.09.2019 кредитите за постоечки клиенти на ИутеКредит се со продолжен рок на отплата. Клиентите може да аплицираат за брз кеш кредит со следниве износи и новите продолжени рокови за отплата:

  • до 30 000 денари со рок на отплата до 12 месеци, претходно 10 месеци
  • до 70 000 денари со рок на отплата до 18 месеци, претходно 15 месеци
  • до 100 000 денари со рок на отплата до 24 месеци, претходно 21 месец

Добиј ги парите веднаш 24/7 со новата Mastercard картичка на ИутеКредит

Сите клиенти на ИутеКредит може да аплицираат за кредит и да ги добијат потребните средства веднаш од било каде, во било кое време преку новата Mastercard картичка која се добива веднаш, со одобрена апликација за кредит. Картичката може да се користи на сите Mastercard терминали за плаќање,  за подигање готовина од било кој банкомат или за онлајн плаќање.

Направи ја калкулацијата за посакуваниот кредит подолу на кредитиниот калкулатор и поднеси апликација веднаш!

Аплицирај веднаш!

Износ на кредит

МКД

Период на кредит

месец(и)

Износ на месечна рата од --

*Износот на месечна рата е пресметан согласно избраниот износ на кредит и периодот на отплата. За повеќе детали во врска со кредитот пополнете ја апликацијата за кредит и очекувајте да ве контактираат нашите кредитни референти.