13 333 Работно време: 24/7 24/7 Viber

Стани Партнер

Развивај го својот бизнис и стекни
нов извор на приходи
во партнерство со нас!

Регистрирај се!
Buy Now, Pay Later

IutePay е иновативен начин на плаќање
погоден за е-продавници и физички продавници.
Купувачот ќе може да купи сега,
а да плати подоцна
за производите без дополнителни
трошоци.

Прочитај повеќе
Cash Partner

Програмата за Кеш Партнери овозможува стекнување на дополнителни приходи и заработка на провизија преку привлекување на нови клиенти за кеш кредит, како и преку услужување на постоечките локални клиенти на IuteCredit. За да ги зголемите приходите, направете комбинација од IutePay и Кеш Партнер програмата.

Прочитај повеќе
side

IutePay:
Купи сега - Плати подоцна

Најдобриот начин за продажба на производи

IuteCredit го нуди најдоброто шопинг искуство што ќе ги натера вашите клиенти
повторно да се вратат назад. Градете доверба и развивајте го својот бизнис со безбеден, брз
и едноставен начин на плаќање за е-продавници и физички продавници.

Зголемена продажба и позадоволни клиенти

Овозможете им на вашите клиенти да купуваат сега и да платат подоцна за производите и услугите преку најкомфорниот начин за плаќање.

Зошто IutePay?

cart

Повеќе продажби и поголема просечна вредност на потрошувачка кошничка

Понудете им го на вашите клиенти најкомфорниот начин на плаќање што тие го заслужуваат и значително зголемете ги вашите продажби и просечната вредност на потрошувачката кошничка.

card

Безбеден, брз и сигурен
начин на плаќање

IutePay е целосно без ризик за трговецот. Трговецот ќе ги добие парите на денот на трансакцијата, а IuteCredit е одговорен за сè останато.

clock

Прва и единствена
„Плати подоцна“ услуга

IuteCredit е првата и единствена компанија на пазарот што ја нуди услугата „Плати подоцна“ наменета за е-продавници и физички продавници. Опцијата „Плати подоцна“ ви овозможува да ги оптимизирате трошоците на подолг временски период.

Регистрирај се!

Како функционира?

Физичка продавница
  1. Продавачот го бара телефонскиот број од купувачот
  2. IuteCredit му го испраќа договорот на купувачот преку апликацијата MyIute
  3. Купувачот одбира број на рати и го потпишува договорот преку апликацијата MyIute
  4. Продажбата е завршена
Е-Продавница
  1. Купувачот го избира IuteCredit како начин на плаќање
  2. Се идентификува преку апликацијата MyIute
  3. Одбира број на рати и го потпишува договорот преку MyIute
  4. Продажбата е завршена

Сигурен Кеш Партнер во вашата област

Лесно е да се започне

Почетокот на програмата е едноставен; Вие станувате претставник на IuteCredit привлекувајќи нови клиенти и опслужувајќи ги постојаните клиенти во вашата област и реон. Ние ќе обезбедиме соодветна поддршка и ќе бидеме заедно со вас за време на ова патување обезбедувајќи ви обуки, брендирање и поддршка на продажбата.

cash partner

Бенефити за Кеш Партнерот

coins

Нов извор на
приходи за вашиот бизнис

Пронајдете нова можност за развој на продажбата и остварување на дополнителни приходи. Зголемете го задоволството на членовите на вашиот тим со награда за постигнатиот раст на приходите.

tag

Ре-активирање на постоечка
база на клиенти

Активирајте ги вашите постоечки клиенти. Искористете ја можноста да допрете до вашите клиенти користејќи ја нашата инфраструктура. Создадете своја сопствена проактивна стратегија во доменот на клиентите.

chart

Промоција
на продажба

Добијте ја нашата поддршка и ескпертиза во областа на продажба и маркетинг кои може да ви помогнат во остварување на зададените продажни цели за вашите производи. Ние ги споделуваме нашите вештини и компетенции во областа на физичката и дигиталната продажба.

Регистрација за Партнер

Пополнете го формуларот подолу и ние ќе ве контактираме.